Ole Witthøft

Plademessen blev et hit. Hør hvornår vi holder den næste

Næsten 300 mennesker kiggede forbi plademessen hos System Audio i Roskilde, der i dagens anledning var forvandlet et summende vinylmarked. Gæsterne hyggede sig med at dele musikalske anekdoter, hænge ud i caféen, høre foredrag og meget andet, der alt sammen drejer sig om musik.

Billederne nedenfor taler for sig selv.

 

9

Musikken og vinylerne er plademessens samlingspunkt. 25 private pladesælgere solgte af deres vinylsamlinger og gæsterne havde mere end 20.000 plader at kigge på.

 

IMAG1758

25 borde er stillet op på højttalerfabrikkens lager, hvor de slanger sig 50 meter rundt i usædvanlige omgivelser. Omgivet af næsten 5000 højttalere.

 

1
Forfatteren Jan Poulsen har skrevet flere musikalske biografier. Han har bl.a. skrevet om David Bowie, som han har mødt ved flere lejligheder. Hans foredrag om David Bowie, inde i System Audios showroom, var et stort tilløbsstykke, der tilmed blev transmitteret direkte på nettet.

 

IMG_3913

Der blev afholdt 4 præsentationer inde i lytterummet, hvor f.eks. eksperten Klaus Reibcke forklarede om forskellen på pladespillere, og lod gæsterne bedømme med egne ører om de kunne høre forskel. Mange blev positivt overrasket over at opdage, at en pladespiller ikke bare er en pladespiller.

 

_IXL6164 - small

Den evigt populære cafévogn Freunde gav vinylfolket et tiltrængt hvil, og hyggede om dem med lækker kaffe, hjemmelavede hindbærsnitter, varme panini og andre uimodståeligheder.

 

gimle

Koncerthuset Gimle delte generøst 20 fribilletter ud til plademessens gæster, til et par af efterårets koncerter. Fantastisk.

 

IMAG1564

System Audio løftede for første gang sløret for den nye tophøjttaler SA pandion 50 og den lille gulvhøjttaler SA pandion 20, der med forførende og kæmpemæssig lyd overraskede mange. Begge højttalere kommer markedet i begyndelsen af 2016.

 

Den næste plademesse på højttalerfabrikken vil blive afholdt lørdag den 5. marts, 2016. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

 

Tusind tak for denne gang. Vi arbejder hårdt på, at gøre den næste plademesse endnu mere spændende.
Det bliver godt.

 

Meld dig ind i plademessens egen gruppe på facebook og bliv opdateret med de seneste nyheder.
Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Plademessen blev et hit. Hør hvornår vi holder den næste | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog