Vilkår og Persondatapolitik

Læs om vores Vilkår og Persondatapolitik

  • Cookies

    Hvad er cookies?

    Cookies er små stykker data, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, hvis du vender tilbage. Oplysningerne, som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

    Sådan anvender vi cookies på system-audio.com

    emaerket.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser. Læs her vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser:

    Teknisk nødvendige cookies

    Indholdet på system-audio.com er lagret og administreres gennem WordPress CMS. WordPress sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Vi bruger e-mærkets cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du i forvejen er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies.

    Præference cookies

    Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. For eksempel til visning af Youtube-film på system-audio.com. I den forbindelse bruger Youtube bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises og hvor meget af filmen du har set.

    Drifts- og optimeringscookies

    Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. I den forbindelse bruger vi blandt andet Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. De oplysninger som cookien indsamler om din brug af system-audio.com sendes til og gemmes på Googles servere. Derudover sætter vores chat-funktion cookies, som gør at brugeroplevelsen på chatten er optimeret.

    Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

    Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Oplysningerne gør det muligt at vise brugeren relevant marketing indhold. system-audio.com benytter pt. ikke disse cookies. Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3645 8080 eller support@system-audio.com

    Webstatistik

    Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på system-audio.com. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på system-audio.com, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

  • Persondatapolitik

    Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, telefon nummer og mailadresse.

    Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

    Personoplysningerne registreres hos System Audio A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

    Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Den dataansvarlige på system-audio.com er System Audio A/S.

    Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@system-audio.com

  • Handelsbetingelser

    1. Betaling

    2. Levering

    3. Fortrydelsesret

    4. Returnering

    5. Reklamationsret

    6. 7 års fabriksgaranti

    7. Persondatapolitik

    8. Klageadgang

    1. Betaling

    Vi opkræver ingen betalings gebyr.
    Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

    2. Levering

    Vi leverer direkte til en adresse, som du selv vælger. Vi opkræver ikke forsendelses omkostninger.

    3. Fortrydelsesret

    Du har som forbruger krav på 14 dages fortrydelsesret, men når du handler hos os får du 30 dages fortrydelsesret.
    Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
    Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
    Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt mail til support@system-audio.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
    Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

    4. Returnering

    Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, eller vi kan sende en returlabel til dig.
    Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
    Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 300.
    Varens stand, når du sender den retur
    Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
    Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
    Tilbagebetaling af købsbeløbet
    Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
    Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
    Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
    Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
    System Audio A/S
    Langebjerg 35A
    DK4000 Roskilde
    Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
    Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

    5. Reklamationsret

    Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
    Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
    Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
    Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
    Varen sendes til:
    System Audio A/S
    Langebjerg 35A
    DK4000 Roskilde
    Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
    Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

    6. 7 års fabriksgaranti

    Vi tilbyder dig 7 års fabriksgaranti. Læs her hvordan: 7 års fabriksgaranti

    7. Persondatapolitik

    For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
    Navn, adresse, telefon nummer og e-mailadresse.
    Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
    Personoplysningerne registreres hos System Audio A/S og opbevares i fem år (eller 7 år?), hvorefter oplysningerne slettes.
    Den dataansvarlige på system-audio.com er Manager Allan Johansen.
    Som registreret hos System Audio A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@system-audio.com.

    8. Klageadgang

    Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@system-audio.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
    Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
    Carl Jacobsensvej 35
    2500 Valby
    www.forbrug.dk
    Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –https://ec.europa.eu/odr
    Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.december 2016

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog EN (#8)