Ole Witthøft

Ny familie af prisvenlige højttalere fra System Audio

Signature er en ny og prisvenlig familie af højttalere, der er skabt til musik- og filmelskere og bygger på vores 40-årige erfaring med prisvindende lyd.
 
Det er 6 år siden, at System Audio sidst præsenterede nye passive højttalere, for vi lancerer ikke en nyhed, uden vi virkelig har noget at byde på.
 
Du kan derfor glæde dig til at møde Signature-familien.

Signature 40
 
Med sine kompakte dimensioner, enkle design og lækre finish passer Signature 40 let ind i enhver bolig. Brug den med en god forstærker og den kvitterer med en kropslig og højopløst performance med en fantastisk musikalitet, der klæder enhver musikform.

I butikkerne: juni 2024

Signature 10
 
Her er højttaleren som mange har brug for, men ingen før har skabt. Signature 10 hænger på væggen under TV’et som en højkvalitets centerhøjttaler, men tager også pladsen som front- eller baghøjttaler. Som tilbehør findes en stander, hvis du vil have den stående på en hylde.

I butikkerne: Sommeren 2024

Signature 6
 
Signature 6 håndterer alle positioner i en hjemmebiograf. Den er derudover forberedt til at hænge på væggen i en Dolby Atmos biograf. Oplev Signature 6 i et HiFi system. Lyden er magisk!

I butikkerne: Sommeren 2024

Signature 5
 
Markedet har længe savnet en prisvenlig kompakthøjttaler, der i kombination med en god forstærker slår benene væk under folk. Den opgave klarer Signature 5, der begejstrer selv garvede HiFi fans.

I butikkerne: juni 2024

Signature Sub 8
 
Løft denne lille subwoofer og du forstår, at der foregår noget særligt. Den vejer næsten 20 kilo og har en indbygget en 600 Watts forstærker. To specialbyggede 8 tommers baselementer tilfører en utrolig energi til lyden.

I butikkerne: Sommeren 2024

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Ny familie af prisvenlige højttalere fra System Audio | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog