Ole Witthøft

Aarhus: Oplev et teknologisk gennembrud og kom af med dine gamle højttalere

Besøg Scala Hifi i Aarhus torsdag den 21. marts kl. 14.00 – 19.00 og oplev en ægte nyhed for musikelskere.

Det er den digitale trådløse højttaler.

Nu slipper du for rod og ledninger i din stue. Du oplever i stedet fantastisk lyd i High Definition kvalitet, der er 3-4 gange bedre end lyden fra et almindeligt musikanlæg.

Det eneste du skal bruge er to trådløse højttalere. Intet andet.

Kig forbi til Åbent Hus hos Scala Hifi torsdag den. 21. marts kl. 14.00 til 19.00, hvor Henrik Høxbro og undertegnede demonstrerer og fortæller om de digitale trådløse højttalere.

Byt til Nyt hos Scala HiFi: Få op til Kr. 11.000.- for dine gamle højttalere, når opgraderer din lyd med digitale, aktive højttalere fra SA legend silverback-familien.

Her foregår det:

Scala HiFi

M.P. Bruunsgade 36

8000 Aarhus C

Tlf. 86121494

Mail: aarhus@scalahifi.dk

System Audio præsenterer netop nu en ny familie af højttalere til folk, der er trætte af dårlig lyd og i stedet ønsker sig en problemfri hverdag med teknologi.

Se dem her

To højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere anlæg med traditionel teknologi

 

SA legend 5 silverback er en nytænkning indenfor højttalere. To trådløse højttalere med en samlet forstærkerkraft på 150 Watt per højttaler leverer en lydkvalitet, der får selv kræsne musikkendere til at knibe sig i armen af forbløffelse.

Pris Kr. 16.499.- pr. par

Stereo Hub: Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 5 silverback

Et fantastisk teknologisk gennembrud

 

Uanset hvor godt du kender din musik, vil SA legend 40 silverback overraske dig med sin utrolige lydkvalitet. Denne digitale trådløse højttaler har 4 indbyggede forstærkere med en samlet effekt på 300 Watt og et frekvensområde, der rækker helt ned til 20 Hz. Du oplever bogstavelig talt toner, du aldrig før har hørt!

Pris Kr. 32.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 40 silverback

Den sætter en ny standard for lydoplevelser

 

Med 4 indbyggede forstærkere i hver højttaler, aktive digitale delefiltre – der arbejder helt uden tab – og en samlet effekt på 560 Watt, er det ikke underligt at SA legend 60 silverback vækker musikken til live på en særdeles engagerende måde. Højttaleren arbejder ned til 17 Hz og har et greb om musikken, der giver enhver musikelsker lyst til at høre mere.

Pris Kr. 52.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 60 silverback

Nysgerrig efter mere viden?

Kig forbi Scala Hifi torsdag den 21. marts kl. 14.00 til 19.00.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Aarhus: Oplev et teknologisk gennembrud og kom af med dine gamle højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog