Ole Witthøft

Vi har bygget verdens bedste trådløse gulvhøjttaler

30 chefredaktører på testmagasiner fra hele verden har stemt og vores SA legend 40.2 silverback er kåret til verdens bedste trådløse gulvhøjttaler.

Vi har vundet, fordi vi gør livet lettere for musikelskere. Vi har digitaliseret højttaleren og gjort den trådløs. Vi har afskaffet behovet for, at have noget andet udstyr.

Det eneste, man skal bruge, er højttalerne. Vi har indbygget rumkorrektion i vores produkt og gjort det muligt for højttaleren og rummets akustik at samarbejde. Vi har gjort det muligt for brugeren at justere lyden til sin egen smag og gjort højttaleren opgraderbar, hver gang teknologien åbner nye muligheder.

Den her højttaler sparer op til 80% strøm i forhold til mange HiFi systemer og kræver en begrænset mængde af klodens ressourcer at bygge. Chefredaktørernes afsluttende bemærkning: ‘Det mest imponerende er denne trådløse højttalers engagerende lyd, der scorer på opløsning, bas-energi og en fin formidling af rytme’.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Vi har bygget verdens bedste trådløse gulvhøjttaler | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog