Ole Witthøft

Til dig, der drømmer om stor lyd, men ikke store højttalere

SA Silverback 1 er et nyt medlem af den prisvindende Silverback familie. Den er skabt til musikelskere, der drømmer om store musik- og lydoplevelser, uden at have store højttalere i stuen.

Silverback 1 er på størrelse med ark A4-papir, når du ser den forfra. Større er den ikke. Lyden fylder derimod hele stuen, men det vender jeg tilbage til.  

For det mest iøjnefaldende ved SA Silverback 1 er, hvor utroligt diskret den er.

Det skulpturelle design er skabt til at passe i dit hjem, uden at gøre et stort nummer ud af sig selv.

Let at få plads til

Hæng den på væggen (med én skrue) eller stil den på en hylde. En strømledning er det eneste den skal bruge, for at blive en del af et trådløst musikanlæg eller hjemmebiograf.

Fantastiske musikoplevelser har hidtil været forbeholdt dem, der har været villige til, at købe et kostbart musikanlæg med eksotiske apparater og et kaos af ledninger, der er svære at leve med.

Men desværre leverer de brugervenlige alternativer en væsentligt ringere lydkvalitet.

Prisvindende lyd og brugervenlighed

Det har vi revolutioneret med Silverback. Det er en familie af trådløse højttalere, der ikke kræver andet end en lille digital kontrolenhed og en smartphone, for at levere lydoplevelser i topklasse. Og de er lette at bruge.

Du har kun brug for to højttalere, den lille kontrolenhed og en smartphone. Mere skal der ikke til. Du behøver ikke andre apparater eller masser af ledninger.

Den internationale fagpresse har tre år i træk kåret Silverback til verdens bedste trådløse højttalere og ikke uden grund. Man kan nemlig tilslutte sit TV, pladespiller, computer, CD og spillekonsol til kontrolenheden og integrere dem i det trådløse univers.

Dit musikanlæg kan være præcis så enkelt eller komplekst, som du selv ønsker.

Bruger akustikkens love til sin fordel

SA Silverback 1 er skabt til placeringen i nærheden af en væg. Der gælder særlige akustiske forhold i nærheden af vægge, som gør lyden mørk og utydelig, hvis en højttaler ikke er bygget til den placering. Ved hjælp af digital teknologi bruger Silverback 1 akustikkens love til sin fordel og opnår et lydbillede i perfekt balance, når den placeres på eller ved en væg.

Og så er der lyden …

De fleste lægger mærke til den tydelige og behagelige bas, som det første ved Silverback 1. Lyden er fyldig og varm, selv når man spiller lavt. Det skyldes de specialbyggede bashøjttalere og deres tætte samarbejde med de indbyggede forstærkere i hver højttaler. Den lyder som en langt større højttaler og vi er specielt stolte af lydens indbydende musikalitet.

Det næste der overrasker mange musikelskere, er højttalerens evne til at gøre sangstemmer levende og hvordan lyden af ethvert instrument bliver klar og detaljeret. SA Silverback 1 er en 100 % digital højttaler, der er bygget uden brug af de passive kredsløb, der kan gøre lyden grumset og uklar i almindelige højttalere. Derfor skaber den en anderledes og nærværende oplevelse.

Diskanthøjttalerens patenterede akustiske linse dækker stuen med lyd, så du hører alle lydens nuancer, uanset hvor i rummet du er.

Den kan spille overraskende højt, hvis man tænker på, hvor lille den er. Men de indbyggede digitale processorer overvåger og beskytter højttaleren mod overbelastning, så du kun skal tænke over, hvilken sang du vil høre nu.

Pris Kr. 17.198.- pr. par, inkl Stereo Hub

Tekniske specifikationer

Dimensioner (BxHxD) cm: 21×32.5×13.5

Anbefalet placering: På væg eller hylde

Frekvensområde: 45-25.000 Hz +/- 1.5 dB

Finish: Satin hvid (m. hvidt frontstof), Satin sort (m. sort frontstof)

Forstærkere: 2 x 80 Watt i hver højttaler

Standby forbrug: 1.9 W

Inputs: Line in og WiSA (trådløst)

SA Silverback 1 i sort finish, stående på en hylde

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Til dig, der drømmer om stor lyd, men ikke store højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog