Ole Witthøft

System Audio A/S nomineret til erhvervspris

Vi er meget stolte af, at være nomineret til Roskilde Erhvervspris. Alle hos System Audio retter ryggen ved tanken om, at andre bemærker vores arbejde.

Erhvervsprisen uddeles hvert år til en virksomhed i Roskilde, der bl.a. er udviklingsorienteret, initiativrig og med til at sætte Roskilde på landkortet. Vi tror selv, at vores højttalerfabrik er nomineret til den flotte pris, fordi vores produkter har en høj kvalitet og vinder priser rundt omkring i verden. Senest er en af vores trådløse højttalere kåret til Årets Højttaler i Tyskland.

Vi har en stor kærlighed til musik og det er bestemt en fordel, at være vild med alverdens musikformer, når man arbejder her. Det er i hvert fald svært at undgå musik på vores fabrik. To gange om året holder vi plademesse på højttalerfabrikken (næste gang den 30. marts!), hvor vinylfreaks og musikelskere kigger på plader i 10.000-vis og har en hyggelig dag på vores fabrik.

Vi inddrager vores brugere i produktudviklingen, underviser skolebørn i Åben Skole samarbejder, holder koncerter, arrangerer foredrag og uddeler priser til folk, der har samme passion som os.

Alt det giver mening for os, når vi går på arbejde, men vi er naturligvis sindssygt stolte af, at andre også sætter pris på det.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
System Audio nomineret til erhvervspris | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog