Ole Witthøft

Vores fantastiske år. Her er højdepunkterne fra 2017 på højttalerfabrikken

I 2017 præsenterede vi hele 8 nye højttalermodeller og den internationale presse gav os 10 fantastiske anmeldelser. Vi holdt plademesser, minikoncerter, foredrag om musik og meget andet.

I 2018 bliver vores kunder blandt de første i verden til at eje 100 % digitale, trådløse højttalere. Glæd dig, og læs om den fantastiske nyhed til sidst.

Her er først vores 2017 i ord og billeder.

Vores mest ambitiøse højttaler topanmeldt

Skandinaviske Lyd & Billede giver SA pandion 50 topkarakteren Specielt Anbefalet og gør os meget stolte.

Læs testen her, og se også den tyske anmeldelse, der kalder SA pandion 50 en “klingende skulptur med fremragende musikalitet”.

Glem ikke, den grundige gennemgang hos specialisterne Hørerlebnis, der kalder vores tophøjttaler: Danish Dynamite.

Umådeligt musikalsk højttaler i ny version 

Den lille og ekstremt vellydende SA saxo 1 blev opgraderet i 2017, så tyskerne kaldte den “Klangsensation ab 200 Euro”.

Stil den på en hylde eller hæng den på væggen. SA saxo 1 er umådeligt musikalsk, uanset hvilken musik du hører. Læs om opgraderingen her.

Se højttaleren her

Vi holdt plademesse med livemusik og foredrag

Plademessen på højttalerfabrikken er næsten blevet en kulturbegivenhed i Roskilde. Lageret omdannes til en markedsplads med hundredvis af gæster, 10.000-vis af vinylplader og hygge.

Folk hører livemusik (denne gang med pladeaktuelle Julie Ellinor) og forfatter Jan Poulsen holder sine elskede foredrag om musik, hvor temaet denne gang var punk, der kunne fejre 40 års jubilæum i Danmark.

Bliv medlem af plademessens egen gruppe på facebook og hør sidste nyt fra den roterende verden.

Vi gik på jagt efter Danmarks bedste upcoming band

Sammen med vores 14.900 bloglæsere tog vi ud, for at lede efter Danmarks bedste upcoming band. Vi ville give dem Højttalerfabrikkens Lydpris.

Følg jagten, se vinderen og hør musikken igen.

Skabt til folk, der elsker stor lyd, men ikke store højttalere

Nogle musikelskere har det problem, at små højttalere ikke lyder godt nok til dem …. mens store højttalere fylder for meget i stuen. Så hvad skal de vælge?

Svaret er: Den nye SA saxo 40, der er en lille gulvhøjttaler med overraskende stor lyd.

Ny slank højttaler Specielt Anbefalet af fagpressen

Den nye SA saxo 50 havde ikke været på markedet længe, før fagpressen gav den sin anbefaling med ordene: “Afbalanceret og dynamisk lyd med høj underholdningsfaktor”.

Lette at finde plads til og velegnede til alle typer musik”. Læs testen

Se SA saxo 50 her, hvor du også kan købe den.

Skoleklasser får undervisning på vores fabrik

Når vi ikke producerer højttalere, får vi f.eks. besøg af skoleklasser, der får undervisning på vores fabrik.

Det sker i et samarbejde med den lokale skole og konceptet hedder Åben Skole.

Børnene oplever, at deres viden om f.eks. samarbejde, matematik og engelsk har et formål i den virkelige verden og at viden har værdi.

På den måde håber vi, at børnene får endnu mere lyst til at gå i skole.

Læs om vores Åben Skole aktiviteter og hvordan børnene oplever det

Luksus-højttaler imponerer anmeldere

“Vi husker ikke, hvornår et par højttalere sidst har charmeret os så meget fra det sekund, vi tændte for musikken”, skriver anmelderne her om den smukke perle, SA pandion 5.

I denne skandinaviske test skriver de:“ På Jazz at the Pawnshop er stemningen fra det svenske jazzværtshus så levende, at man næsten kan lugte cigaretrøgen og ølsjatterne.”

Vi mener selv, at SA pandion 5 er den bedste kompakthøjttaler, vi nogensinde har lavet.

Brug vores fabrik til dit event

Store og små virksomheder bruger ofte vores fabrik i deres eget arbejde. Det gjorde de også i 2017.

Vores usædvanlige rammer er velegnede til alt fra strategiseminarer, kick-off møder eller en work-away-dag udenfor kontoret. Både stort og småt.

Skriv en mail og lad os lave en aftale. Vi elsker gæster

 

Her får du ekstra Oomph til din lyd

Den aktive subwoofer SA saxo sub 10 er blevet opgraderet med en endnu kraftigere forstærker. Se den lækre subwoofer og læs, hvordan den giver ekstra Oomph til din lyd

SA pandion 30: Årets Højttaler i topklassen

Det var et stort øjeblik, da SA pandion 30 – højttaleren med den specielle historie – blev kåret til Årets Højttaler i den ambitiøse kategori: topklasse.

I USA falder de overrasket på halen over den smukke dansker med den utrolige lyd.

Print selv en højttalerfod

Det er utrolig godt for lyden, når højttaleren er vinkelt en anelse mod lytteren.

En lille, enkel højttalerfod kan her gøre ligeså meget gavn, som en dyrere højttaler.

Tilmeld dig vores blog og få adgang til verdens første 3D-printede højttalerfod.

Foden er udviklet i et samarbejde mellem System Audio, vores testpiloter og eksperterne fra IT-Kompetence

Den 6. plademesse var også et release party

The Bowdashes spiller fantastisk og grov rock fra grundfjeldet. Vi er meget stolte af, at dette rå band valgte at holde premiere på deres første udgivelse under vores plademesse. Følg linket og følg The Bowdashes.

Jan Poulsen holdt foredrag om sin splinternye bog om Iggy Pop. Efter Bowies død er der opstået en ny interesse for ham, på grund af hans tætte relation til Bowie.

Meld dig ind i Plademessens egen gruppe på facebook. Kig forbi, når vi holder plademesse igen.

Det er ikke alle pladespillere, der lyder godt. Vælg med ørerne

Vinyl er utrolig hypet. Mange køber en pladespiller, uden at høre den først og det er virkelig en skam. Mange pladespillere lyder nemlig ikke særlig godt. Læs her hvorfor.

Under vores 6. plademesse havde vi et velbesøgt indlæg, hvor Peter Sejersen fra KT Radio spillede på 3 pladespillere, som gæsterne selv skulle vurdere forskellene på.

Ingen var herefter i tvivl om, at pladespillere er lige så vigtige som højttalere: De skal vælges med ørerne, for at finde den bedste.

Den nye SA saxo 30. Lækker lyd i slankt og enkelt design

Folk der ikke orker at høre musik, mangler at møde den nye SA saxo 30. Musikelskere lovpriser denne højttaler, for dens evne til at involvere dem i musikken.

Du får altid lyst til at høre mere, når musikken fremstår så stort og nærværende, som den gør her. Det slanke design gør det let, at placere højttalerne i stuen.

Google har solgt 55 millioner Chromecast i 2017. Og jo, det er vi glade for

Google Chromecast er den smarte dims, du let sætter bag på dine trådløse SA højttalere, så du får et væld af nye funktioner.

Med Chromecast får du endnu bedre lydkvalitet, multirum (simpel betjening af flere højttalere i flere rum) og samling på al din musik og film i den gratis app: Google Home.

Hos SA er vi glade for Googles succes, for det bringer vores gode lyd ud til flere mennesker.

Læs, hvor let du bruger Chromecast på dine trådløse SA højttalere. Køb Chromecast her (Husk, at bruge den optiske indgang på dine højttalere)

Den nye SA saxo 70 er Spitzenklasse

Den kan noget fantastisk med musikken.  Det første du bemærker er nok dens overbevisende måde, at formidle musikkens rytme på.

Du hører intet efterslæb. Ingen usikkerhed, men kun levende musikalitet. SA saxo 70 er en højttaler, der er skabt til at underholde.

De forkælede tyske anmeldere anbringer den i Spitzenklasse.

Kris Herman holdt minikoncert på højttalerfabrikken

Han er en intens, original og gribende sanger. Derfor vi selvfølgelig stolte, da Kris Herman kiggede forbi en eftermiddag og gav en koncert på kontoret.

Den nye SA saxo 5

Har får lyden muskler. SA saxo 5 præsenterer musikken delikat og levende. Giv den alt fra techno til søndagsjazz. Højttaleren serverer musikken med en legende lethed, og er tilmed let at sætte op og få til at fungere optimalt.

 

181 testpiloter hjælper os med at udvikle fremtidens højttaler  

Testpiloterne er et hold af mennesker, som vi lytter meget til.

De bliver bl.a. involveret i spændende afprøvninger af højttalere, spørgsmål om design, overvejelser om teknologi og lignende.

I 2017 kunne vi byde 43 nye testpiloter velkommen og vi har brugt deres uvurderlige input hele året.

Hvis du vil vide mere, kan du læse om testpiloterne her.

Ægte juvel i Spitzenklasse

SA mantra 5 er en gennemført og utroligt lækker kompakthøjttaler, der har arvet sine teknologier fra den kostbare SA pandion 2.

Stereoplay, det tyske testmagasin, har kigget nærmere på den og placerer den i Spitzenklasse. Det er vi utroligt vilde med.

Se SA mantra 5 her.

 

Den nye SA saxo 10

Den er saxo-familiens kamæleon. SA saxo 10 kan nemlig bruges som både centerhøjttaler i din hjemmebiograf eller som hovedpersonen i dit musikanlæg, hvor den serverer musikken med en energisk og flot lyd.

Forfatter Jan Poulsen holdt to foredrag på højttalerfabrikken i 2017

Hans foredrag spreder stjernestøv. Jan Poulsen har mødt David Bowie, rejst med Dizzy Mizz Lizzy og kender talrige af musikkens stjerner.

To gange i 2017 holdt han foredrag på højttalerfabrikken, og åbnede fascinerende historier fra musikkens verden.

Vi anbefaler på det varmeste Jan Poulsens bøger. Du kan købe dem her.

Ny 380 Watts forstærker opgraderer subwoofer

Subwooferen SE200 blev i 2017 opgraderet med vores helt nye 380 Watts forstærker. Og sikke en forandring! Vi er blandt de få, der tester vores produkter på rigtige mennesker (vores testpiloter).

Deres indsats hører du tydeligt, når det kommer til lydens præcision. Der er ikke mange subwoofere, der kan følge med, når SE200 folder sig ud.

To højttalere. Intet andet

Det er fremtidens musiksystem.

I 2018 præsenterer vi højttalerfamilien SA legend silverback, der er nogle af verdens første 100 % digitale, trådløse højttalere.

Vi har flyttet vi teknologien ind i højttalerne og opgraderet  og digitaliseret det hele, så musiksystemet kun består af to trådløse højttalere og intet andet.

Ingen apparater, ingen knapper, ingen ledninger og intet besvær. Kun krystalklar og naturtro lyd, som du aldrig har hørt den før.

Læs om SA legend silverback her

Vil du følge lidt bedre med?

Gør som næsten 15.000 musikelskere og tilmeld dig vores blog. Få nyheder og tilbud før alle andre.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Vores fantastiske år. Her er højdepunkterne fra 2017 på højttalerfabrikken | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog