Ole Witthøft

Sådan finder du de bedste højttalere

Hos System Audio går vi efter lyden. Vores højttalere er skabt i kærlighed til musikken, og du behøver ikke sætte dig ind i besværlig teknik, for at finde de bedste.

 

Du kender sikkert det klassiske spørgsmål om højttalere:

 

Hvor mange Watt er den på?

 

Det dukker altid op, når snakken går på de tekniske egenskaber. Men der er noget, der er vigtigere end teknikken.

 

Ingen har nemlig brug for 50, 115 eller 182 Watt. Alle vil have de bedste højttalere, men det fortæller Watt desværre ikke noget om.

 

Vi ønsker os holdbare højttalere, der kan spille højt, uden at bryde sammen. Men det kan bunkevis af Watt ikke forsikre os imod.

 

Derfor risikerer mange, at gå hjem med de forkerte højttalere.

 

_MG_3880

SA saxo 1 er en musikalsk perle, der er mere end et stykke teknik. Læs om den her

Højttalere er mere end tal
Når du abonnerer på vores blog, får du (som det første) adgang til nogle korte og klare artikler, der f.eks. fortæller hvad de tekniske specifikationer betyder.

 

Og endnu bedre.

 

Du får nogle simple råd til hvordan du finder de bedste højttalere. Det handler f.eks. om, at sammenligne højttalere med dine egne ører.

 

A0002317 - small

SA mantra 5 er en gennemlækker højttaler, der lyder større end den er. Læs om den her

 

Undgå, at smide penge væk

 

Forskning viser, at de bedste højttalere er dem, der kan fylde stuen med lyd. Så man frit kan gå omkring og nyde musikken. Det viser undersøgelser.

 

Men det er desværre en egenskab, som ikke fremgår af de tekniske specifikationer. Tilmeld dig vores blog. Få tips til hvordan du finder de bedste højttalere og undgår at smide penge væk.

 

Tilmeld dig bloggen her

 

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Sådan finder du de bedste højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog