Ole Witthøft

SA legend 40 silverback: Læs den første internationale test

Det tyske magasin HiFi Test har afprøvet SA legend 40 silverback. De placerer højttaleren i den eksklusive reference-klasse, og dermed er højttalerne det billigste komplette High End musiksystem penge overhovedet kan købe.  

 

Testen i uddrag:

 

”SA legend 40 silverback hører definitivt til i højttalernes referenceklasse”

 

”Takket være de indbyggede trådløse forstærkere og en bekvem trådløst hub er SA legend 40 silverback og hub en komplet, velfungerende og 1. klasses løsning. Den ser godt ud og er et ægte højdepunkt for komfortabel nydelse på højeste niveau”

 

”Den trådløse funktion fungerer problemfrit efter bare 10 minutters opsætning af højttalerne, hubben og fjernbetjeningen”

 

”Lydkvaliteten er på et meget højt niveau, med et gribende lydbillede og mange klanglige nuancer”

 

”Laboratoriemålingerne bekræfter højttalerens 1. klasses lydkvalitet. Den er afgrundsdyb i bassen og mega-neutral i den klangligt vigtige mellemtone og har desuden en perfekt udstråling af lyden”

 

”SA legend 40 silverback giver maksimal lyd uden distraherende kabler”

 

”SA legend 40 silverback kan tilsluttes dit trådløse netværk derhjemme. Spotify Connect er allerede integreret i hubben, og den også understøtter DLNA-aktiverede enheder. Der er analoge og digitale indgange, et HDMI-stik selv lader dig tilslutte dit TV (ARC). Bluetooth kan også bruges fra smartphone til hub.

Kort sagt, hvad mere kan du ønske?”

Læs hele testen her (PDF)

Se højttaleren her

 

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
SA legend 40 silverback: Læs den første internationale test | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog