Ole Witthøft

SA Cockpit er noget af det bedste, der er sket for fantastiske lydoplevelser

SA Cockpit er en revolutionerende og enkel App, der forvandler din smartphone til et kontrolcenter for Stereo Hub og dine trådløse SA legend silverback højttalere.

SA Cockpit giver dig adgang til de innovative SA produkter, du har forbundet til dit netværk.

Appen indeholder:

  • Fjernbetjening med regulering af lydstyrke, indgangsvælger, tænd/sluk m.m.
  • Kontrol over højttalere og lyd i flere rum
  • Afspilning af musik fra din streamingtjeneste
  • Opsætning af 2 til 8 Silverback højttalere i et musiksystem eller en hjemmebiograf med Dolby Atmos
  • Rumkorrektionen SA Room Service, der tilpasser højttalernes lyd til rummets akustik
  • Manuel equalizer, hvor du finjusterer lyden præcis som du vil have den
  • Servicefunktion, hvor du trådløst forbinder højttalere og fjernbetjening, ser systemets indstillinger og giver os besked, hvis du har brug for hjælp til dit system

Samler alle funktioner

Sammen med din smartphone giver SA Cockpit dig fuld kontrol over alle funktionerne i dit trådløse musiksystem. Du behøver ikke at lede efter fjernbetjeningen, for den ligger allerede i SA Cockpit. Ønsker du at høre musik i et andet rum, bruger du bare SA Cockpit til at flytte lyden. Du kan afspille musik fra din streamingtjeneste gennem SA Cockpit, optimere lyden til akustikken i dit rum og finjustere den med den manuelle equalizer. Opsætningen af systemet foregår enkelt med SA Cockpit, og får du brug for hjælp kan systemet på din kommando sende en statusrapport til vores serviceafdeling, uden du behøver at gøre mere.   

Store digitale fordele

SA Cockpit er et kig ind i fremtiden. Tidligere ville man købe en ny enhed, for at få en ny funktion, men det kræver både fysiske materialer og transport at skabe nye produkter, og det er ikke længere nødvendigt at tænke på den måde. Det er heller ikke forsvarligt. I vores digitale univers er mulighederne ikke begrænset af fysikkens verden. SA Cockpit udfører med sine digitale teknologi flere og mere avancerede opgaver end noget fysisk produkt, men bruger ikke af klodens ressourcer i form af materialer og transport, for at blive tilgængelig for dig. Den er opgraderbar og ethvert nyt teknologisk fremskridt kommer øjeblikkeligt alle brugere til gode. Lyden behandles med den største nænsomhed i denne digitale verden, og vi brænder for at levere oplevelserne, som artisterne har tiltænkt, de skal lyde.

App’en kræver en trådløs målemikrofon til Android, for at udføre rumkorrektion. Vi har endnu ikke en præcis leveringsdato for målemikrofonen.

Åbn SA Cockpit i AppStore

Åbn SA Cockpit i Google Play

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
SA Cockpit er noget af det bedste, der er sket for fantastiske lydoplevelser | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog