Ole Witthøft

Oplev vores teknologiske gennembrud i Sverige

Vi besøger 5 butikker i Sverige og præsenterer fem ægte nyheder for musikelskere.

Det er to helt nye familier af SA højttalere.

Her foregår det:

Tirsdag den 12. marts hos Lars Bengtsson i Stockholm. Første præsentation: kl. 17.00. Anden præsentation: kl. 18.45. Se event på facebook

Onsdag den 13. marts hos Perfect Sense i Stockholm. Første præsentation: kl. 17.00. Anden præsentation: kl. 18.45. Se event på facebook

Torsdag den 14. marts hos HiFi Experience i Uppsala. Første præsentation: kl. 17.00. Anden præsentation: kl. 18.45. Se event på facebook

Fredag den 15. marts hos RC Ljud & Bild i Umeå. Første præsentation: kl. 17.00. Anden præsentation: kl. 18.45. Se event på facebook

Lørdag den 16. marts hos AVD i Sundsvall. Første præsentation: kl. 11.00. Anden præsentation: kl. 12.45. Se event på facebook

Fantastisk lyd og meget mere 

 

SA legend er de eneste højttalere på markedet, der ikke låser dig fast i at høre din musik på en bestemt måde. De begrænser ikke dine valgmuligheder. Musik og underholdning bliver i stigende grad digitaliseret, men fysiske medier som f.eks. vinylpladen er også i fremgang.

Det betyder, at mange musikelskere bliver tvunget til vælge mellem digital eller analog, her og nu. Med SA legend begrænser du ikke dine valgmuligheder.

Tidligere har musik- og hifi-entusiaster ikke valgt streaming-formatet på grund af dårlig lydkvalitet, men den tid er forbi.

Steaming kan i dag give os større musikoplevelser, end vi nogensinde har oplevet med analoge medier.

Derfor har System Audio brugt 4 år på at udvikle Silverback der gør musiksystemet gennemført digitaliseret med renere, klarere og mere dynamisk lyd end nogensinde før.

Alle SA legend højttalere kan opgraderes med Silverback.

SA legend er de eneste højttalere på markedet, der kan opgraderes:

  • Fra passiv til aktiv
  • Fra aktiv til trådløst aktiv
  • Fra trådløst aktiv (stereo) til trådløst aktiv 7.1 hjemmebio med ukomprimeret lyd

SA legend familien er passive højttalere. SA legend silverback er aktive højttalere.

Du kommer til at opleve både SA legend og SA legend silverback højttalere under præsentationen.

100 % digitale og aktive 

 

De aktive SA legend silverback anvender ægte digital forstærkerteknologi. Der er ikke tale om Klasse D forstærkere og der sidder ingen DAC i højttaleren. Det er der ikke brug for. Musik i High Definition kvalitet formidles uden tab eller konverteringer hele vejen fra pladestudiet via nettet og helt ud til højttalerelementerne.

Der sker ingen bearbejdning af signalet undervejs. Det er 100 % digitalt hele vejen.

Den fuldstændigt gennemførte digitalisering løser mange store udfordringer i højttaleren, som der ikke tidligere har eksisteret løsninger på.

Læs her hvordan SA bruger digitalisering til at sætte en ny standard for højttalere.

Her er højttalerne, du kommer til at opleve:

En ny standard

 

SA legend 5 er en musikalsk perle. Den gengiver musikken med en lethed og autoritet, så du tænker, at der er en lang større og dyrere højttaler på spil.

SEK: 13.000:-

Læs om SA legend 5

To højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere anlæg med traditionel teknologi

 

SA legend 5 silverback er en nytænkning indenfor højttalere. To trådløse højttalere med en samlet forstærkerkraft på 150 Watt per højttaler leverer en lydkvalitet, der får selv kræsne musikkendere til at knibe sig i armen af forundring.

SEK. 22.500:-

Læs om SA legend 5 silverback

Kom tæt på musikken

 

Brug SA legend 40 i et godt musikanlæg, og du slipper aldrig musikken igen. Lyden er nærværende og engagerende, uanset hvad du hører lige nu. Du får kun lyst til at høre mere!

SEK 26.000:-

Læs om SA legend 40

Et fantastisk teknologisk gennembrud

 

Uanset hvor godt du kender din musik, vil SA legend 40 silverback overraske dig med sin utrolige lydkvalitet. Denne digitale trådløse højttaler har 4 indbyggede forstærkere med en samlet effekt på 300 Watt og et frekvensområde, der rækker helt ned til 20 Hz. Du oplever bogstavelig talt toner, du aldrig før har hørt!

SEK 42.500:-

Læs om SA legend 40 silverback

SA legend 40 silverback er Årets Højttaler i Tyskland. Læs testen

Den sætter en ny standard for lydoplevelser

 

Med 4 indbyggede forstærkere i hver højttaler, aktive digitale delefiltre – der arbejder helt uden tab – og en samlet effekt på 560 Watt, er det ikke underligt at SA legend 60 silverback vækker musikken til live på en særdeles engagerende måde. Højttaleren arbejder ned til 17 Hz og har et greb om musikken, der giver enhver musikelsker lyst til at høre mere.

SEK 70.000:-

Læs om SA legend 60 silverback

SA legend 60 silverback er netop blevet toptestet i Tyskland. Læs testen her

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Oplev vores teknologiske gennembrud i Sverige | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog