Ole Witthøft

Odense: Oplev fantastiske trådløse højttalere den 12. oktober

Det er slut med rod, besværlig teknik og dårlig lyd. System Audio sætter nye standarder for musikoplevelser og brugervenlighed med vores trådløse højttalere. Kig forbi hos AV-Connection i Odense, onsdag den 12. oktober kl. 18.00 – 21.00 og oplev det med dine egne ører.

Tidligere krævede det et avanceret og kostbart High End musiksystem, at få de bedste musikoplevelser. Vi har forenklet det hele. Vi har digitaliseret højttaleren, opgraderet lyden, gjort teknikken let at bruge og skabt nogle produkter, der er væsentligt billigere end et High End musiksystem.

Vi har to trådløse højttalerfamilier. Den ene hedder Air, den anden hedder Silverback og de koster fra Kr. 3.999.- til 61.999.-

De er begge væsentlige fremskridt i forhold til traditionelle musiksystemer, når det handler om brugervenlighed, lydkvalitet og design.

Kig forbi og få en oplevelse ud over det sædvanlige hos:

AV Connection (Odense)

Dalumvej 9

5250 Odense

Telefon: 35103030

Onsdag den 12. oktober, kl. 18.00 – 21.00

Tilmelding er nødvendig på odense@av-connection.dk

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Odense: Oplev fantastiske trådløse højttalere den 12. oktober | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog