Ole Witthøft

Nye trådløse højttalere: Nu bliver det let at være musikelsker

Nordens største testmagasin har kåret vores trådløse højttalere til Årets Bedste. Nu er 2. generation klar til at give dig endnu større oplevelser.

De nye SA saxo 3 active og SA saxo 7 active giver dig den autentiske og nærværende lyd, System Audio er berømt for. Og sammen med din smartphone udgør de et komplet, trådløst musikanlæg. De er det eneste, du har brug for, når du vil høre dine playlister i super kvalitet.

Forestil dig, at du kommer hjem fra arbejde eller løbeturen med dit yndlingsnummer i ørerne. Du træder ind ad døren, tager hovedtelefonstikket ud af mobilen, og få sekunder senere strømmer musikken i stedet for ud af dine SA højttalere og fylder rummet med stor og fyldig lyd, som du ikke fatter, at så lille en højttaler kan præstere.

Det eneste, du skal gøre, er at skrue op eller ned for lyden alt efter dit humør.

Den nye trådløse SA saxo 7 active er et komplet musikanlæg

 

Let at leve med

Vores to nye, trådløse højttalere er skabt til dig, der lever og lytter. Du har et aktivt liv og værdsætter ting, der fungerer ordentligt.

Du behøver ikke at sidde og lytte “seriøst” for at fange musikkens detaljer. Som noget helt nyt er højttalerne bygget til også at give dig fantastisk lyd, når du går rundt i boligen, hygger med børn eller venner, laver mad eller holder fest.

Du behøver ikke engang at have mobilen på dig for at skifte musik. Højttalernes fjernbetjening kobler sig trådløst til din telefon, så du kan styre musikoplevelserne herfra. Det er så nemt, at du skal prøve det for at tro det.

SA saxo 3 active leverer store lydoplevelser og er let at få plads til

 

Lækre lydoplevelser fra alle dine medier

Naturtro lyd er – og har altid været – vores DNA og hjerteblod. I tidens løb har vi udviklet et væld af unikke løsninger for at skabe dynamisk og stor lyd fra små højttalere, der er lette at leve med i hverdagen.

Med SA saxo 3 active og SA saxo 7 active har vi gjort det igen.

De indbyggede forstærkere er nyudviklede og udstyret med “adaptiv bas”, der gør bastonerne naturligt hørbare, selv når du spiller lavt. Det er helt unikt for vores nye højttalere og giver dine musikoplevelser et ekstra boost.

Hvis du vil, kan du også tilslutte CD, pladespiller, DAB+, PC/Tablet (trådløst) eller dit TV. Her får du skøn lyd uden begrænsninger!

Selve højttalerenhederne er også udviklet specielt til de to nyheder. Vi vil ikke fylde dig med tekniske detaljer, men bl.a. har diskant-enhederne en patenteret akustisk linse, der spreder de høje frekvenser og er grunden til, at du nu kan nyde den imponerende lydkvalitet i hele rummet.

Venstre: SA saxo 3 active. Højre: SA saxo 7 active. Fjernbetjeningen følger med dem begge

 

Se og hør vores trådløse nyheder

Vores højttalere spiller i en helt anden liga end mega-butikkens plastikhøjttalere. Derfor fås de kun på steder, hvor folk selv går op gode lydoplevelser. Her kan du i ro og mag kan finde den højttaler, der passer bedst til dine ører og indretning.

Gå ind og løft på dem – så mærker du kvaliteten. Se deres flotte finish. Lyt til dem – det er chokerende, hvor godt de spiller.

Og når du kommer hjem med dine nye, trådløse SA højttalere, placeres de nemt og diskret på en hylde eller væg … derefter kan du bare skrue op og nyde livet og lyden de næste mange år.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Nye trådløse højttalere: Nu bliver det let at være musikelsker | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog