Ole Witthøft

Nye saxo: Vi har opgraderet markedets mest prisvindende højttalere

Musikelskere kan glæde sig. Den succesfulde saxo-familie er blevet opgraderet og er nu bedre end nogensinde før.

Mange holder af saxo, fordi de er skabt af mennesker, der elsker musik. Andre kan lide det enkle design og holdbarheden.

Andre igen elsker bare den gode lyd og den konkurrencedygtige pris.

Folk holder af saxo af mange grunde og derfor har vi opgraderet dem på flere måder:

1. Lyden er større

Musikken lyder nu endnu større, varmere og klarere. Vi har udviklet en ny diskanthøjttaler. Den indeholder en patenteret DXT-linse, der bedre fylder stuen med lyd. Vi har udviklet nye delefiltre, der gør lyden større og varmere

2. Designet er enklere

Overfladerne har nu en smuk satin finish, som du bare må røre ved. Højttalerne leveres i hvid og sort. Stoframmer sidder nu med usynlige magneter. Designet fremstår superenkelt

3. Holdbarheden er vildere

Den opdaterede teknik forøger holdbarheden, så du uden problemer kan udsætte dine saxo for den vildeste fest i mange, mange timer.

4. Prisen er den samme

Uændret! Det er lykkedes vores designteam at opgradere saxo, uden at hæve prisen. Fantastisk arbejde, når vi nu selv skal sige det

SA saxo 1

Lille og ekstremt vellydende højttaler, der passer ind overalt. Stil den på en hylde eller hæng den på væggen. SA saxo 1 er umådeligt musikalsk, uanset hvilken musik du hører.

SA saxo 5

Har får lyden muskler. SA saxo 5 præsenterer musikken delikat og levende. Giv den alt fra techno til søndagsjazz. Højttaleren serverer musikken med en legende lethed, og er tilmed let at sætte op og få til at fungere optimalt.

SA saxo 10

Saxo-familiens kamæleon. Brug SA saxo 10 som centerhøjttaler i din helt egen hjemmebiograf, eller brug den i dit musikanlæg, fordi du holder af energisk og flot lyd. SA saxo 10 klarer sig lige godt til begge dele.

SA saxo 30

Folk der ikke orker at høre musik, mangler at møde SA saxo 30. Musikelskere lovpriser denne højttaler, for dens evne til at involvere dem i musikken. Du får altid lyst til at høre mere, når musikken fremstår så stort og nærværende, som den gør her. Det slanke design gør det let, at placere højttalerne i stuen.

SA saxo 50

Med en bredde på bare 13 cm er SA saxo 50 ikke en stor højttaler. Det er musikoplevelsen derimod. Med et væld af nuancer og klangfarver, står hvert enkelt instrument klart aftegnet i lydbilledet. Du hører tydeligt energien i enhver musikform. Højttalerens akustik fylder hele stuen med lyd (uden at fylde den med højttalere) og drager dig ind i artistens univers.

SA saxo 70

Den kan noget fantastisk med musikken.  Det første du bemærker er nok dens overbevisende måde, at formidle musikkens rytme på. Du hører intet efterslæb. Ingen usikkerhed, men kun levende musikalitet. Sangstemmer står med en perlende klarhed og lyden af musikkens instrumenter leveres med en finesse og ægthed, der inviterer dig ind i musikken. SA saxo 70 er en højttaler, der er skabt til at underholde.

SA saxo sub 10

Vi har gjort forstærkeren 2½ gange kraftigere og forenklet den tekniske konstruktion, så vi nu tilbyder en aktiv subwoofer der lyder bedre, uden den koster mere. Du kan bruge SA saxo sub 10 i hjemmebiografen, men også i dit musikanlæg, hvis lyden trænger til rå baspower, klangfylde og følelse i maven.

 

The saxo smile

 

Hvad står saxo for?

SA saxo præsterer den bedste lyd til prisen. Navnet står for ”System Audio X-over” og her overfører vi teknologier og arbejdsmetoder fra vores kostbare højttalere, for at give dig topklasse lyd til menneskepenge.

Saxo byder f.eks. på:

  • Specialudviklede højttalerenheder
  • Patenteret akustisk linse teknologi
  • Særlig fokus på lyden og afprøvning ved hjælp af testpiloter
  • 7 års gratis garanti

Designet er kendt for det karakteristiske “saxo smile” på højttalernes forside.

Trådløse prisvindere opgraderet for kort tid siden

De eneste højttalere der ikke er opgraderet i denne omgang er de trådløse og prisvindende SA saxo 1 active og SA saxo 5 active.

De blev nemlig for kort tid siden opgraderet med:

  • Automatisk tænd/sluk-funktion
  • Endnu bedre lyd
  • Kraftigere forstærker

De fleste opgraderede saxo-højttalere kan leveres nu

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Nye saxo: Vi har opgraderet markedets mest prisvindende højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog