Ole Witthøft

Nu kommer Surround Hub

Forestil dig en hjemmebiograf, hvor du bare har en fladskærm, en lille digital kontrolenhed og nogle diskrete højttalere i stuen. Intet andet. Lyden har den bedste High Definition kvalitet og systemet er let at sætte op og enkelt at bruge. Sådan er Surround Hub med Silverback-højttalere.

Nu behøver du ikke længere en surroundforstærker, Blu-Ray afspiller, fysiske film og metervis af højttalerkabler og rod hjemme i stuen, for at få de sublime oplevelser du kender fra biografen.

Det eneste du har brug for er din fladskærm, vores trådløse Silverback-højttalere og Surround Hub, for at nå i mål med store og gribende oplevelser af alverdens film.

Det her er den digitale revolution omsat med enkelhed og brugbarhed, så alle i familien kan være med.

I april 2023 kommer Surround Hub og gør det muligt at sammensætte en trådløs hjemmebiograf med de prisvindende Silverback-højttalere, der i flere år har begejstret alverdens musikelskere.

Nu er turen kommet til filmelskerne og dermed også muligheden for, at anvende Silverback-højttalere til både musik og film.

Digitaliseringen begyndte i pladestudierne for mere end 40 år siden, hvor musikken blev indspillet digitalt, som en opgradering i forhold til den tidligere analoge teknik. Sidenhen fulgte DVD og Blu-Ray som digitale formater indenfor film og dermed opstod hjemmebiografen med surround sound, der omringer os med lyd og drager os ind i filmens univers.

I dag har vi streamingtjenester, der giver os mulighed for at opleve musik og film som de blev skabt i studiet. De færreste ejer i dag fysiske film, for vi kan alligevel hente dem på internettet via f.eks. vores smartphone.

De færreste er dog klar over, at smartphones og SmartTV streamer filmen i surround sound og endda ofte med den Dolby Atmos teknologi, vi kender fra biografen.

Det eneste der mangler er den fantastiske lyd.

Alt dette findes i Surround Hub og sammen med Silverback-højttalerne kan du få oplevelsen i din egen stue.

Opsætningen af hjemmebiografen foregår gennem vores app (SA Cockpit) og dermed behøver du ikke at fylde stuen med apparater, hvis du altså ikke virkelig holder af dem.

Surround Hub kan nemlig sagtens tilsluttes både pladespiler, Blu-Ray, spillekonsol, CD og meget andet, men systemet er i udgangspunktet lige så enkelt, som du ønsker det skal være.

Vi kommer ikke anstigende med en kompleksitet, du ikke har bedt om. Du behøver kun, at bruge din smartphone.

Reservér Surround Hub i dag

Surround Hub leveres fra april 2023 og er (som nævnt) en del af Silverback-familien. Det betyder, at den fungerer trådløst med alle Silverback-modeller, og at den valgfrit kan bruges med op otte højttalere i den kombination, der passer bedst til dig.

Vi opfordrer dig til at reservere Surround Hub i dag, hvis du vil i gang med en trådløs hjemmebiograf. Det koster ikke noget at reservere og du forpligter dig ikke til noget.

Skriv til vores support, hvis du har spørgsmål om Surround Hub.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Nu kommer Surround Hub | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog