Ole Witthøft

Mød Aske Jacoby og Martin Kongstad på højttalerfabrikken

Oplev guitarist, sanger, sangskriver og producer Aske Jacoby i samtale med forfatter og journalist, Martin Kongstad, fortælle om sin musiks tilblivelse og lydoplevelsers betydning for musikken, krydret med liveversioner af nye og gamle numre fra hans omfattende katalog.

Pris: Kr. 250.- pr. person

Max 60 gæster. Arrangeret med respekt for corona.

Køb din billet her

Mere om arrangementet

At sætte Aske Jacoby i genremæssig bås er meningsløst. Han har bevæget sig uanstrengt i snart sagt alle genrer og med en egen sensibilitet, en unik lyd og melodisk opfattelse.

Alt sammen noget der kan høres på de mere end 450 udgivelser han medvirker på som studiemusiker, med bl.a. Sanne Salomonsen, CV Jørgensen og Thomas Helmig, 25 udgivelser som producer og 8 udgivelser som solist.

Han ejer desuden pladeselskabet Giant Birch, som udover Askes egen musik bl.a. har udgivet singer/songwriter Ginne Markers debutalbum “For seasons to come”.

Albummet er for nyligt blevet belønnet med to Carl priser, som er musikforlæggernes pris.

Martin Kongstad har en lang karriere som musikanmelder, madanmelder, journalist på bl.a. Politiken og Euroman, programbestyrer på Radio24syv og anmelderrost forfatter. Han er lige nu aktuel med en portrætbog om Casper Christensen.

Martin spiller i øvrigt trommer, og han og Aske har en fælles fortid i kultbandet Per Kristensen Band.

Dørene åbnes kl. 19.00

Masser af gratis parkeringspladser.

Ankom i god tid af hensyn til corona-tiltag.

Tirsdag den 27. oktober

System Audio A/S

Klosterengen 137 L

4000 Roskilde

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Mød Aske Jacoby og Martin Kongstad på højttalerfabrikken | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog