Ole Witthøft

Mindre og mere

System Audio højttalere begynder med et dilemma.

Brugerne ønsker ikke, at højttalere skal dominere deres bolig. Men højttalere lyder bedst, når de er forholdsvis tæt på brugeren.

Det kræver en relativt stor højttaler at formidle alle toner, der findes i musikken. Men de færreste ønsker sig store højttalere.

Læg dertil, at ingen bryder sig om ledninger og apparater. Men der findes ingen anden måde at høre musik, hvis man ikke ligefrem synger selv.

Enhver elektronikproducent kan bygge en lille trådløs plastikhøjttaler, og skrive i reklameteksten, at de har klaret udfordringen med højttaleren til den moderne tid.

Masser lader sig hypnotisere af det, men vores brugere er kræsne musikelskere, der kender den autentiske lyd.

De nøjes ikke med at læse reklamen. De afprøver selv højttalerne inden de træffer deres valg.

Så hvad gør vi?

Vi bygger vores højttalere i en kvalitet, der skiller sig ud fra mængden. Og vi designer dem, så de er moderne langt ind i fremtiden.

Vi skræddersyr moderne teknologi, så højttaleren på samme tid bliver både mindre og bedre. På den måde oplever du alle musikkens toner fra en højttaler der er tre gange mindre, end den ville være med traditionel teknologi.

Vi har fjernet højttalerledningerne og gjort højttaleren trådløs. Og vi har integreret det hele, så du ikke behøver at se på apparater, du ikke bruger.

Mesterstykket er vores arbejde med lyden. Vi har rødder i musikken og forstår at lydoplevelser i perfekt balance kræver mere end blot teknologi.

Lyd er et usynligt håndværk, der først er perfekt når du oplever artistens talent folde sig ud hjemme hos dig og højttaleren ikke trækker noget fra eller lægger noget til.

Det kræver en opmærksomhed på alle materialer og hvordan de interagerer med hinanden.

Vores kunst er at skabe en syntese mellem lyd, design og teknologi.

Vores hjertebarn er, at brugerne oplever en lethed, når de betjener vores produkter. De skal føle, at de trygt og enkelt kan bestemme over dem.

For os betyder enkelhed ikke fravær af noget. Tværtimod. Enkelhed betyder, at vi håndterer langt mere komplekse og vigtige features end traditionelle produkter byder på.

Vi forventer bare ikke at brugeren har taget en længerevarende uddannelse, for at forstå vores produkt. Vi tager os af det komplekse, mens brugeren bare ser en knap.

Silverback tilpasser f.eks. højttalerens lyd til stuens akustik. Den optimerer lyden til vores hørelse, så vi hører alle musikkens toner, selvom højttalerne spiller lavt.

Systemet opdaterer sig selv automatisk, og vi kunne lave en lang liste over alle de ting, du ikke behøver at tænke på.

Vi kunne fortælle hvordan vores teknologier bruger mindre strøm og færre ressourcer end traditionelle lydprodukter.

Men vi stopper her.

Du har læst hvordan vi udfordrer konventionerne, for at få mere ud af mindre. Oplev vores højttalere med dine egne ører og sammenlign dem med andre mærker.

Så tror vi, at vi ses igen.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Mindre og mere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog