Ole Witthøft

Kom til plademesse på højttalerfabrikken den 8. september

Gør et kup. Kig på 10.000-vis af plader. Plademessen er en dag i musikkens tegn. Det er 7. gang vi holder plademesse og vi glæder os.

Plademessen på højttalerfabrikken er ikke kun vinylplader, så langt øjet rækker. Der er også foredrag om musik, bøger og hygge i caféen.

Der er god tid til spørgsmål og snak, så kig forbi den 8. september fra kl. 10.00 til 15.00 til en dag i musikkens tegn.

 

Der er gratis entré og masser af gratis P-pladser

 

Kig ind hos:

System Audio A/S

Klosterengen 137 L

4000 Roskilde

 

Dagens program

Kl. 10.00 Dørene åbnes … til tusindvis af vinylplader

 

Kl. 10.15 Oplev System Audios nye revolutionerende trådløse højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere musikanlæg med almindelig teknologi. Digital teknologi afskaffer kabler og apparater, så du kun behøver en smartphone og 2 højttalere, for at have et komplet musikanlæg. Din pladespiller tilslutter du trådløst og har den stående, hvor du vil. (30 minutter)

 

Kl. 10.50 Mød den underholdende ekspert Klaus Reibcke. Hør om pladespillerens forunderlige verden og bliv skarpere på pick-upper, tonearme m.v. (30 minutter)

 

Kl. 11.25 Forfatter Jan Poulsen fortæller om hvordan rockmusikken blev genfødt i 70’ernes New York med navne som Patti Smith, Ramones, Blondie, Talking Heads m.v. Afholdes i showroom og billet er ikke nødvendig

 

Kl. 13.00 Mød Henrik Damm Krogh og Michael Hjort fra Nordsø Records. Mød også Jan Sneum, som du sikkert kender som redaktøren bag Politikens Store Rockleksikon, Dansk Rock – fra pigtråd til punk, Danmarks Radio og meget andet. Hør om produktionen af vinylplader fra studie til den færdige vinyl. (45 minutter)

 

Kl. 13.50 Mød den underholdende ekspert Klaus Reibcke. Hør om pladespillerens forunderlige verden og bliv skarpere på pick-upper, tonearme m.v. (30 minutter)

 

Kl. 14.30 Oplev System Audios nye revolutionerende trådløse højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere musikanlæg med almindelig teknologi. Digital teknologi afskaffer kabler og apparater, så du kun behøver en smartphone og 2 højttalere, for at have et komplet musikanlæg. Din pladespiller tilslutter du trådløst og har den stående, hvor du vil. (30 minutter)

Kl. 15.00 Plademessen lukker

 

Mere info om dagens arrangement:

50 meter med plader

25 pladebutikker indtager højttalerfabrikkens lager med tusindvis af albums. Pladerne står på 50 meter lange borde og er centrum for en dag i musikkens tegn.

Hør foredrag om musik

Forfatter Jan Poulsen er tilstede under hele plademessen og holder et af sine elskede foredrag (se programmet).

Rockmusikken blev genfødt for godt 40 år siden af en flok drømmere i en lille klub på det sydlige Manhattan i den amerikanske storby.

Jan Poulsen fortæller om en af de mest spændende perioder, vi endnu har oplevet i musikhistorien. Forvent en levende og personlig fortælling, krydret med musikeksempler fra originale – og i de fleste tilfælde sjældne – singler fra dengang.

 

Særligt bogtilbud til plademessens gæster

Jan Poulsen medbringer et udvalg af sine bøger om f.eks. Eik Skaløe, Dizzy Mizz Lizzy, David Bowie og Iggy Pop. Alle der køber en bog, får en gratis bog, men KUN under plademessen!

Mød Nordsø Records og Jan Sneum

Hør den spændende historie om hvordan Nordsø Records producerer deres ikoniske og lækre vinylplader, fra studie til den færdige vinyl.

Mød Henrik Damm Krogh og Michael Hjort, der er af grundlæggere af Nordsø Records i Nordhavnen. Mød også Jan Sneum, som du sikkert kender som redaktøren bag Politikens Store Rockleksikon, Dansk Rock – fra pigtråd til punk, Danmarks Radio og meget andet.

De vil fortælle om produktionen af de særligt lækre vinylplader m.v.

System Audio har revolutioneret højttaleren

Folk der elsker lækker lyd, behøver ikke længere et musikanlæg med masser af apparater, kabler, fjernbetjeninger og kaos.

System Audio har ryddet op i kaos og flyttet den vitale elektronik ind i højttaleren og opgraderet, digitaliseret det hele og gjort det trådløst.

Nu har du kun brug for to højttalere og en smartphone, for at have et komplet musikanlæg med lyd i High Definition kvalitet.

Systemet lyder som et 3-4 gange dyrere musikanlæg med almindelig teknologi.

Din pladespiller, dit TV osv. tilslutter du til højttalerne via den trådløse hub.

Nu kan du have f.eks. have pladespilleren eller TV’et placeret op til 25 meter fra højttalerne, helt uden ledning. Højttalerne findes også i en passiv version til musikelskere, der allerede har et godt musikanlæg.

De kan senere opgraderes til den trådløse udgave.

Nye små trådløse højttalere

System Audio præsenterer også to nye trådløse højttalere, der kun behøver en smartphone, for at give dig et komplet trådløst musikanlæg. Begge højttalere har direkte tilslutning for pladespiller.

SA saxo 3 active Kr. 3.999.-

SA saxo 7 active Kr. 5.999.-

Bliv klogere på pladespillere

Klaus Reibke er en unik person. Han producerer selv kostbare pladespillere, han driver Lydbutikken på Frederiksberg og han er eminent til at sætte alle andre ind i vinylens verden.

Forbered dig på et par sjove jaså-oplevelser, når Klaus fortæller om vinylens verden.

Hæng ud i caféen

Café Freunde er det hyggelige samlingspunkt, hvor plademessens gæster møder hinanden mellem de mange aktiviteter.

Glæd dig til lækker økologisk kaffe, skønne sandwiches, hjemmelavede P-tærter og hindbærsnitter, frisktappet fadøl og mange andre magiske delikatesser.

Vi ses lørdag den 8. september til plademesse på højttalerfabrikken.

Meld dig ind i plademessens egen gruppe på facebook, og få seneste nyt fra den roterende verden.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Kom til plademesse på højttalerfabrikken den 8. september | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog