Ole Witthøft

Kom til plademesse på højttalerfabrikken den 5. oktober

Gør et kup. Kig på 10.000-vis af plader. Plademessen er en dag i musikkens tegn. Det er 9. gang vi holder plademesse og vi glæder os.

Plademessen på højttalerfabrikken er ikke kun vinylplader, så langt øjet rækker. Der er også foredrag om musik, bøger og hygge i caféen.

Kig forbi den 5. oktober fra kl. 10.00 til 15.00 til en dag i musikkens tegn.

Det foregår hos:

System Audio A/S

Klosterengen 137 L

4000 Roskilde

Der er gratis adgang og masser af gratis parkeringspladser.

Meld dig ind i plademessens gruppe på facebook, få nyheder om arrangementet og nyt fra vinylens verden.

Dagens program

Kl. 10.00 Dørene åbnes til 10.000-vis af plader

Kl. 10.05-10.40 Oplev System Audios  revolutionerende trådløse højttalere v/ Ole Witthøft (afholdes i Lytterummet)

Kl. 10.50-11.35 Foredrag. Musikjournalist Jan Sneum fortæller om sin nye bog Sneums Kalejdoskop, sammen med Michael Hjort fra Nordsø Records (afholdes i Showroom)

Kl. 11.45-12.20 Oplev den utrolige forskel på pladespillere med dine egne ører v/ Bent Sejbæk (produktspecialist fra REGA) og Peter Sejersen, ekspert fra KT Radio (afholdes i Lytterummet)

Kl. 12.30-13.15 Foredrag. Forfatter Jan Poulsen fortæller om Talking Heads og spiller sjældne plader med det fascinerende band (afholdes i Showroom)

Kl. 13.25-14.00 Oplev den utrolige forskel på pladespillere med dine egne ører v/ Bent Sejbæk (produktspecialist fra REGA) og Peter Sejersen, ekspert fra KT Radio (afholdes i Lytterummet)

Kl. 14.10-14.45 Oplev System Audios  revolutionerende trådløse højttalere v/ Ole Witthøft (afholdes i Lytterummet)

Kl. 15.00 Tak for denne gang

Højdepunkter ved plademessen

Masser af gode vinylplader. Plademessen på højttalerfabrikken er nu Danmarks næststørste. Musikentusiaster siger, at netop plademessen på højttalerfabrikken har utroligt meget god musik i alle genrer.

Anerkendt musikjournalist lancerer ny bog. Mød Jan Sneum og køb hans længe ventede bog: Sneums Kalejdoskop. Bogen handler om Sneums liv i musikkens verden og indeholder også 2 LP-plader med både ny musik og Sneum selv der fortæller, som var det radio. Bogen og pladerne kommer til at koste Kr. 350.-.

Under plademessen kan du købe det hele for Kr. 275.-

Foredrag om Talking Heads og musik fra sjældne plader. Forfatter Jan Poulsen holder et af sine elskede foredrag, denne gang om Talking Heads. Udover sin utrolige viden og engagerede fortællekunst, er Jan Poulsen indehaver af mange sjældne plader. Nogle af dem indgår i hans foredrag og giver os et sjældent indblik i historien bag musikken.

Oplev forskellen på pladespillere. Mange musikelskere køber deres musik med ørerne, men vælger deres musikudstyr med øjnene. Det får let den sørgelige bivirkning, at musikoplevelserne hjemme i stuen bliver matte og kedelige. Men kan alle og enhver høre forskel med deres egne ører? Og hvad betyder det for musikoplevelsen? Find ud af det på plademessen.

Vi lever midt i en digital lyd-revolution. Den digitale højttaler er den største revolution indenfor lyd i 30 år. Her i Roskilde er vi førende på indenfor digitale højttalere, men hvad er digital højttaler overhovedet og kan den noget, som gammeldags højttalere ikke kan? Bliv klogere på plademessen.

www.system-audio.com

 

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Kom til plademesse på højttalerfabrikken den 5. oktober | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog