Ole Witthøft

Hvad er WiSA?

Det er den eneste trådløse standard, der er skabt til overførsel af lyd i høj kvalitet.

Der er flere store fordele ved WiSA

WiSA sender lyden i en høj kvalitet, der er identisk med den, der bruges i studierne til at optage musik og film.

For det andet er overførslen tabsfri. Det er en revolution! Lydkvaliteten kan sammenligens med ethvert High End-kabel, bare uden kablet. Det betyder intet, om der er 8 meter eller 1 meter mellem dine højttalere og udstyret. Højttalere modtager lyden i samme høje kvalitet, selv når afstanden er relativt lang. Dermed kan du indrette din stue, som du vil, uden at gå på kompromis med dine lydoplevelser.

Ydermere er WiSA en standard, der understøttes af mere end 70 mærker, og det betyder, at du kan forbinde forskellige enheder fra forskellige mærker til hinanden, når de bruger WiSA. Hos System Audio er vores Silverback-højttalere WiSA-certificerede.

Du kan indrette en trådløs hjemmebiograf med op til 8 højttalere og Dolby Atmos. Enhederne skal bare understøtte WiSA, så kan du bygge en hjemmebiograf uden et væld af kabler, uden surroundreceiver, DVD eller BluRay og kun med en fladskærm, trådløse højttalere, en smartphone og Surround Hub (eller lignende).

En åbenlys fordel ved WiSA er, at den forbinder enhederne direkte med hinanden. Du bruger ikke af båndbredden på dit WiFi-netværk, du risikerer ikke at lyden falder ud, når du har udstyr, der bruger WiSA.

Det er en klog beslutning at vælge udstyr med WiSA.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Hvad er WiSA? | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog