Ole Witthøft

Den nørdede del af RAM TWEAKS til SA legend 40.2 silverback

Lydkendere ved, at der er et dilemma i valget mellem små velkonstruerede 2-vejs højttalere og store flervejs højttalere.

Store højttalere har dybere bas, de lyder renere og spiller højere.

Men der er noget magisk ved små velbyggede 2-vejs højttalere. De er ofte mere musikalske end de store. Musikken flyder mere levende.

Det er et velkendt dilemma blandt lydelskere, at når man vælger store højttalere vinker man farvel til den engagerende lyd, man kender fra en velbygget og lille højttaler.

Opgraderingen af SA legend 40.2 silverback løser denne udfordring.

Værktøjet er time-alignment (tidsoptimering). Opgraderingen sørger for, at hver enkelt frekvens forlader hver enkelt højttalerenhed på det helt rigtige tidspunkt, så alle lyde når lytterens ører samtidigt.

Lyden er i fokus, så at sige.

Det svarer til at se gennem en kikkert, der er indstillet perfekt. Man værdsætter det øjeblikkeligt og det er netop fordelen, ved små velbyggede højttalere. Der er en særlig musikalsk klarhed.

Opgraderingen af SA legend 40.2 silverback skaber den ideelle sammensætning af stor lyd og engagerende musikalitet.

Det gør lyden til en virkelig unik oplevelse.

Læs om RAM TWEAKS

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Den nørdede del af RAM TWEAKS til SA legend 40.2 silverback | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog