Ole Witthøft

Aktive højttalere til tv – det perfekte setup

I løbet af de sidste årtier har tv-modellerne på markedet været på en seriøs slankekur, og fladskærmsfjernsyn er i dag så tynde, at de næsten ikke fylder noget i rummet. Det er naturligvis en praktisk fordel – men desværre er de ultratynde skærme også lig med ultratynd lyd.

Ønsker du at få den bedste lyd ud af dit tv? Så læs med her, hvor vi ser nærmere på aktive højttalere til tv’et, og hvordan du skaber det perfekte setup hjemme i stuen.

 

Aktive højttalere til tv’et

Aktive højttalere er et oplagt valg, hvis du på den ene side ikke ønsker at gå på kompromis med lyden, og på den anden side ønsker et praktisk højttaler-setup, som ikke stjæler for meget plads i rummet.

En aktiv højttaler er kort fortalt en højttaler med indbygget forstærker, og der er således ikke behov for en ekstern forstærker. Det betyder, at du kan få en fyldig og nuanceret lyd ud af dit tv, uden at du behøver at fylde stuen med ledninger og apparater. Vælger du samtidig en trådløs aktiv højttaler, undgår du desuden besvær med grimme kabler.

Aktive højttalere er altså en både praktisk og kvalitetsmæssig løsning, hvis du vil have lækker lyd og en pladsbesparende løsning.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Aktive højttalere til tv – det perfekte setup | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog