Ole Witthøft

Svendborg: Oplev et teknologisk gennembrud og kom af med dine gamle højttalere

Besøg Hifi Huset i Svendborg torsdag den 11. april kl. 18.00 – 20.30 og oplev en ægte nyhed for musikelskere.

Det er den digitale trådløse højttaler.

Nu slipper du for rod og ledninger i din stue. Du oplever i stedet fantastisk lyd i High Definition kvalitet, der er 3-4 gange bedre end lyden fra et almindeligt musikanlæg.

Det eneste du skal bruge er to trådløse højttalere. Intet andet.

Kig forbi hos Hifi Huset torsdag den. 11. april kl. 18.00 til 20.30, hvor Henrik Høxbro og undertegnede demonstrerer og fortæller om de digitale trådløse højttalere.

Der er begrænset plads, så tilmeld dig på facebook eller skriv til kontakt@hifihuset.dk

Byt til Nyt hos Hifi Huset: Få op til Kr. 11.000.- for dine gamle højttalere, når opgraderer din lyd med digitale, aktive højttalere fra SA legend silverback-familien.

Her foregår det:

Hifi huset

Vestergade 96

5700 Svendborg

Tlf. 36775200

Mail: kontakt@hifihuset.dk

System Audio præsenterer netop nu en ny familie af højttalere til folk, der er trætte af dårlig lyd og i stedet ønsker sig en problemfri hverdag med teknologi.

Se dem her

Højttalerne er et komplet musikanlæg

 

Køb SA saxo 3 active. Højttalerne et komplet trådløst musikanlæg sammen med din mobiltelefon. Du har ikke brug for mere.

Pris: Kr. 3.999.- pr. par

Læs om SA saxo 3 active

Prisvindende lyd, uden bøvl og ledninger

 

SA saxo 7 active er en kraftfuld og musikalsk højttaler. Brug den trådløst med din mobiltelefon og du har fundet den korteste vej til lækker lyd.

Pris Kr. 5.999.- per par

Læs om SA saxo 7 active

En ny standard

 

SA legend 5 er en musikalsk perle. Den gengiver musikken med en lethed og autoritet, så du tænker, at der er en lang større og dyrere højttaler på spil. Kan opgraderes til SA legend 5 silverback (se nedenfor).

Kr: 9.999.-

Læs om SA legend 5

To højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere anlæg med traditionel teknologi

 

SA legend 5 silverback er en nytænkning indenfor højttalere. To trådløse højttalere med en samlet forstærkerkraft på 150 Watt per højttaler leverer en lydkvalitet, der får selv kræsne musikkendere til at knibe sig i armen af forbløffelse.

Pris Kr. 16.499.- pr. par

Stereo Hub: Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 5 silverback

Kom tæt på musikken

 

Brug SA legend 40 i et godt musikanlæg, og du slipper aldrig musikken igen. Lyden er nærværende og engagerende, uanset hvad du hører lige nu. Du får kun lyst til at høre mere! Kan opgraderes til SA legend 40 silverback (se nedenfor)

Kr. 19.999.-

Læs om SA legend 40

Et fantastisk teknologisk gennembrud

 

Uanset hvor godt du kender din musik, vil SA legend 40 silverback overraske dig med sin utrolige lydkvalitet. Denne digitale trådløse højttaler har 4 indbyggede forstærkere med en samlet effekt på 300 Watt og et frekvensområde, der rækker helt ned til 20 Hz. Du oplever bogstavelig talt toner, du aldrig før har hørt!

Pris Kr. 32.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 40 silverback

Den bedste højttaler, du har hørt?

 

SA legend 60 sætter en ny standard for lydoplevelser. Den er skabt til dig, der elsker musik og ønsker dig oplevelser ud over det sædvanlige. Kan opgraderes til SA legend 60 silverback (se nedenfor)

Kr. 39.999.- pr. par

Læs om SA legend 60

Den sætter en ny standard for lydoplevelser

 

Med 4 indbyggede forstærkere i hver højttaler, aktive digitale delefiltre – der arbejder helt uden tab – og en samlet effekt på 560 Watt, er det ikke underligt at SA legend 60 silverback vækker musikken til live på en særdeles engagerende måde. Højttaleren arbejder ned til 17 Hz og har et greb om musikken, der giver enhver musikelsker lyst til at høre mere.

Pris Kr. 52.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 3.999.-

Læs om SA legend 60 silverback

Nysgerrig efter mere viden?

Kig forbi Hifi Huset torsdag den 11. april kl. 18.00 til 20.30.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Svendborg: Oplev et teknologisk gennembrud og kom af med dine gamle højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog