Ole Witthøft

Aarhus: Kom til Åbent Hus om trådløse højttalere

Besøg Scala Hifi i Aarhus torsdag den 27. juni kl. 14.00 – 19.00 og hør om de utrolige fordele ved aktive trådløse højttalere.

Du slipper for rod og ledninger i din stue og oplever i stedet fantastisk lyd i High Definition kvalitet, der er 3-4 gange bedre end lyden fra et almindeligt musikanlæg.

Det er de mest åbenlyse fordele ved aktive trådløse højttalere.

Derfor er det sådan

Digital teknologi har gennemgået en utrolig udvikling de seneste 10 år. Det er til stor glæde for musikelskeren. Vi kan f.eks. streame musik i en højere kvalitet, end vi nogensinde har hørt gennem et fysisk medie.

Lyd kan i dag overføres trådløst i en højere kvalitet, end gennem et kabel.

Digitale forstærkere driver højttaleren med en utrolig præcision og skaber transparens og åbenhed i lyden, helt uden de fasefejl og støj, vi kender fra analog teknologi … og sparer tilmed op til 80 % på strømmen.

Digital signal processering (DSP) udvider højttalerens frekvensområde, så du f.eks. oplever dybere bas end du har hørt fra en passiv højttaler.

Digital teknologi er ikke alene fremtiden, når vi taler om brugervenlighed og mobilitet, det giver også langt større musikoplevelser.

System Audio er førende indenfor højttalere i denne kategori og vi driver og præger udviklingen.

Nogle musikelskere oplever overgangen til digital teknologi, som besværlig og forvirrende. Derfor anbefaler vi dem, at følge vores blog om digital lyd.

Men det bedste er altid at opleve teknologierne selv. Det er en ny verden.

Så kig forbi til Åbent Hus hos Scala Hifi torsdag den. 27. juni kl. 14.00 til 19.00, hvor undertegnede demonstrerer og fortæller om de digitale trådløse højttalere.

Her foregår det:

Scala HiFi

M.P. Bruunsgade 36

8000 Aarhus C

Tlf. 86121494

Mail: aarhus@scalahifi.dk

Se dem her

Højttalerne er et komplet musikanlæg

 

Køb SA saxo 3 active. Højttalerne et komplet trådløst musikanlæg sammen med din mobiltelefon. Du har ikke brug for mere.

Pris: Kr. 3.999.- pr. par

Læs om SA saxo 3 active

Prisvindende lyd, uden bøvl og ledninger

 

SA saxo 7 active er en kraftfuld og musikalsk højttaler. Brug den trådløst med din mobiltelefon og du har fundet den korteste vej til lækker lyd.

Pris Kr. 5.999.- per par

Læs om SA saxo 7 active

To højttalere, der lyder som et 3-4 gange dyrere anlæg med traditionel teknologi

 

SA legend 5 silverback er en nytænkning indenfor højttalere. To trådløse højttalere med en samlet forstærkerkraft på 150 Watt per højttaler leverer en lydkvalitet, der får selv kræsne musikkendere til at knibe sig i armen af forbløffelse.

Pris Kr. 16.499.- pr. par

Stereo Hub: Kr. 2.999.- (prisen gælder ved køb af højttalere)

Læs om SA legend 5 silverback

Et fantastisk teknologisk gennembrud

 

Uanset hvor godt du kender din musik, vil SA legend 40 silverback overraske dig med sin utrolige lydkvalitet. Denne digitale trådløse højttaler har 4 indbyggede forstærkere med en samlet effekt på 300 Watt og et frekvensområde, der rækker helt ned til 20 Hz. Du oplever bogstavelig talt toner, du aldrig før har hørt!

Pris Kr. 32.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 2.999.- (prisen gælder ved køb af højttalere)

Læs om SA legend 40 silverback

Den sætter en ny standard for lydoplevelser

 

Med 4 indbyggede forstærkere i hver højttaler, aktive digitale delefiltre – der arbejder helt uden tab – og en samlet effekt på 560 Watt, er det ikke underligt at SA legend 60 silverback vækker musikken til live på en særdeles engagerende måde. Højttaleren arbejder ned til 17 Hz og har et greb om musikken, der giver enhver musikelsker lyst til at høre mere.

Pris Kr. 52.499.- pr. par

Stereo Hub Kr. 2.999.- (prisen gælder ved køb af højttalere)

Læs om SA legend 60 silverback

Nysgerrig efter mere viden?

Kig forbi Scala Hifi torsdag den 27. juni kl. 14.00 til 19.00.

Del denne side
Ole Witthøft
Ole er System Audio's grundlægger. Hans 3 store passioner er musik, teknologi og design. Ole er altid dybt begravet i nye projekter, og han færdes både i modelværkstedet, på lageret, bag computeren eller på alverdens bonede gulve.
Aarhus: Kom til Åbent Hus om trådløse højttalere | SA

Slut dig til tusindvis af musikelskere!

Få de bedste historier om lyd
Tilmeld Blog